Alle categorieën

Over ons

U bent hier:Home > Over ons

Over ons

XGear is toegewijd op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van verschillende ergonomische producten en probeert ons dagelijks leven aangenamer te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring staan ​​we vooral bekend om onze laptopstandaard & bureau, mobiele telefoon & tabletstandaard, producten voor thuiskantooroplossingen enz. Changsha Geartop Technology Co., Ltd. en Changsha Lingjing Technology Co., Ltd. zijn XGear's filiaalbedrijven om OEM / ODM-service voor klanten te bieden.

Productiecapaciteit

Onze fabriek is ISO9001-gecertificeerd, heeft een oppervlakte van meer dan 20,000 vierkante meter, 12 productielijnen en meer dan 400 geschoolde medewerkers. Met een rijke ervaring in OEM/ODM hebben we samengewerkt met vele bekende online/offline distributeurs en retailers. XGear is gekwalificeerd als een betrouwbare leverancier.

Productiecapaciteit

R & D-sterkte

Meer dan 30 medewerkers in R&D-team, XGear bezat meer dan 200 patenten in China en overzee. Het creatieve ontwerp en de goede gebruikservaring maken XGear-producten populair over de hele wereld.

R & D-sterkte

Onze service

Als professionele en toonaangevende leverancier in China zit elk product van XGear vol met creativiteit en voortreffelijk vakmanschap.

Onze service

Werkzaam als/bij:

is ons geloof aan elk product. XGear vertegenwoordigt de kwaliteitsstandaard in de industrie. Onze producten worden geëxporteerd naar Japan, Korea, Noord-Amerika, Europa, India, Australië en andere overzeese markten. Welkom elke respectvolle klant om met ons samen te werken.

Werkzaam als/bij:

ONZE FACTORY