Alle categorie├źn

Bedrijf Nieuws

U bent hier:Home > Nieuws > Bedrijf Nieuws

Vloerstandaard - Maak je handen vrij, geniet van een beter leven!

Tijd: 2022-05-07 Hits: 20

Met de populariteit van smartphones hebben consumenten de behoefte om mobiele telefoons in verschillende scenario's te gebruiken, maar het is vermoeiend en onhandig om de telefoon met hun handen vast te houden, en de kijkhoek is niet geschikt als de telefoon op tafel wordt gelegd. Op dit moment is een houder voor een mobiele telefoon nodig, die kan helpen beide handen vrij te maken en ook het telefoonscherm in een geschikte hoek weer te geven.
Er zijn echter zoveel houders voor mobiele telefoons op de markt, we zijn altijd in de war en stuiten op enkele problemen bij het kiezen, zoals:
Hoeveel soorten gsm-standaards zijn er?
Voor welke scenario's zijn verschillende soorten gsm-houders geschikt?
Is er een telefoonhouder voor meerdere scenario's?
Categorie mobiele telefoonstandaard
Denk er eens over na, hoeveel houdingen hebben we bij het gebruik van onze mobiele telefoons? Er zijn slechts drie soorten: staan, zitten en liggen.
Daarom hebben de relevante standaards voor mobiele telefoons ook deze drie categorie├źn: vloerstandaard, desktopstandaard, luie standaard voor bed.
Vloerstandaard-Bevrijd je handen, geniet van een beter leven!

-1

Meestal zijn de mensen die de vloerstandaard gebruiken de ankers of degenen die graag selfies maken, omdat de meeste mensen nog steeds graag zitten of liggen om hun mobiele telefoon te gebruiken. ze zullen de mobiele telefoons niet gebruiken, tenzij het voor hun werk nodig is. Dergelijke producten zijn groot en zwaar en hebben grotere gebruiksbeperkingen.